Mymakeup.semaking me up, skulle man kunna säga. Det här är en blogg som handlar om att mer eller mindre bygga upp sig själv från scratch. Eller utveckla sig själv från den man var innan, i syfte att vara den vackraste version av sig själv som är möjligt.

 

Följ gärna med på resan!

Jag berättade ju att jag beställde hem fler ögonskuggor från Inglot. Nu har jag fått hem dem – fort gick det också. Gissar att det i alla fall delvis beror på att det snart är jul. Men seriously, gott folk – är det möjligt att gilla ögonskuggor mer än jag redan älskar mina Inglotskuggor?

Egenbyggd palett från Inglot.

Notera att färgåtergivningen är långt ifrån korrekt pga dassig mobilkamera.

Jag tror på fullt allvar att jag inte kommer att använda någon palett så mycket som den här jag byggt ihop från Inglot. Det är såpass illa att jag skulle kunna tänka mig att köpa i alla fall en palett till därifrån, bara för att få med det som inte fick plats/jag valde bort till den här. Jag som aldrig varit så intresserad av brunt skulle till exempel kunna tänka mig att ha en palett enbart med beige/brunt, bara för att ha till bruna sotningar och nude-looks.

Herregud.

Som ni ser på bilden så är den här paletten överlag väldigt mörk och murrig – och jag älskar det! Och jag är så löjligt nöjd så det är fan inte sant. I min värld är användningsmöjligheterna oändliga med den här. Bara med mina gamla skuggor (fem av dem) hade jag enorma valmöjligheter. Med fem till är det ju oändligt.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; det är inte alls omöjligt att Inglot kommer att bli mitt absoluta favoritmärke. För några dagar sen när jag inte kunde sova, låg jag och funderade på det här med produkter för contouring. Jag har både creme- och torra produkter för det, men har inte använt cremeprodukterna på länge (billigt köpt från Luxplus). De torra produkter jag har är från H&M; en palett med både contouring och highlighting. Jag använder uteslutande kakorna för contouring, och det är lite samma visa där som det är när det gäller ögonskuggor. Varför köpa en palett med stora delar man inte använder, om man kan betala nån krona mer och få EN eller möjligtvis två produkter man faktiskt använder?

Så mitt nästa projekt, tror jag, blir att investera i contouringprodukt/-er och eventuellt någon rouge från Inglot. Det skulle inte förvåna mig om jag till slut har mer eller mindre bara make up därifrån.

Fast – eftersom jag nu varit så duktig och lovat att inte köpa bara för att köpa, så ska jag vänta med det tills den här H&M-paletten med contouring tar slut. Någon måtta får det vara. Men i ärlighetens namn – det spritter och drar i köp-fingret, det gör det. Men jag har annat jag vill köpa också, så jag får helt enkelt fördela mina gracer en smula. 😀

För att återgå till ögonskuggorna. Jag är mest förtjust i de matta (som om det skulle vara ägnat åt att förvåna – matta prylar is the shit!). De täcker bäst och gör sig så sjukt bra på mina ögonlock. När man tar upp dem på borsten blir det i princip inget fall-out, vare sig från borste eller när man applicerar den på locket. Bara det i sig är ju helt sanslöst fantastiskt.

Jag beställde ju också hem fem stycken läppstift att stoppa in i min gamla palett för fem (se bild under texten). Det vita är inte till för att användas som vitt – det skulle inte se klokt ut på mig. Min tanke med det är snarare att använda för att göra ombre-varianter med mörkare läppfärger. Det nudefärgade är inte heller tänkt att användas på egen hand, utan under något annat, eller möjligtvis ovanpå i mindre mängd. Jag har inte hunnit prova vare sig ögonskuggor eller läppstift så jättenoga än, men jag är övertygad om att jag kommer att älska alltihop.

Så en sjujävla god jul till mig! ♥

 

Egen palett med läppstift från Inglot.

Beklagar oskarp bild – dassig mobilkamera. Färgåtergivningen, däremot, är hyfsad.

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategorier
Arkiv
Translation