Mymakeup.semaking me up, skulle man kunna säga. Det här är en blogg som handlar om att mer eller mindre bygga upp sig själv från scratch. Eller utveckla sig själv från den man var innan, i syfte att vara den vackraste version av sig själv som är möjligt.

 

Följ gärna med på resan!

Jag säger ju jämt och ständigt att jag helst köper paletter jag kan bygga ihop själv, och det är sant. Men faktum är att det faktiskt finns ett par färdiga paletter med ögonskugga jag skulle kunna tänka mig att köpa. Det är inte på något som helst vis akut eller bråttom, men… jag känner mig girig.

Jag vill ha.

Den ena, som jag har sneglat på ett tag, är Huda Beauty Rose Gold Palette. Jag tycker att den ser ut att vara oerhört vacker, så vid tillfälle, när jag känner mig rik, tänker jag investera i den. Det jag gillar mest i den är de röda nyanserna, och att den verkar vara väldigt användbar.

Sedan har jag nyss upptäckt att Urban Decay kommit ut med en ny Naked-palett. Naked Cherry Eyeshadow Palette – och den ser också superfin ut. Jag tror inte att jag skulle använda allt, men till skillnad mot de flesta andra färdiga paletter, faktiskt det mesta.

Åh, vad man får önska sig vackra saker här i världen. ♥

Sedan har jag också beslutat mig för att köpa fler ögonskuggor från Inglot. Inglot är det första märke jag byggde en egen palett från, med fem skuggor. Och vet ni vad – jag älskar min Inglotpalett. Passionerat, dessutom. Den går åt beige/brunt och rosa/vinrött. Ursnygg är den, och väldigt användbar. Förvånansvärt användbar, om man tänker att det är min första palett. Men jag är så vansinnigt nöjd med den. Och jag gillar konsistensen, pigmenteringen, suddbarheten och så vidare, så mer Inglot åt folket (mig, alltså)!

Förr eller senare kommer jag att ha allt jag önskar mig. Så är det bara.

 

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategorier
Arkiv
Translation