Mymakeup.semaking me up, skulle man kunna säga. Det här är en blogg som handlar om att mer eller mindre bygga upp sig själv från scratch. Eller utveckla sig själv från den man var innan, i syfte att vara den vackraste version av sig själv som är möjligt.

 

Följ gärna med på resan!

Nu var det sådär länge sen jag skrev igen. Sorry. Jag vet inte riktigt vad jag varit upptagen med på senaste – förmodligen att glo på tv-serier. Jag har skaffat Netflix (igen), och blev liksom fast där. Något annat jag gjort är också att måla naglarna. Typ hela tiden. Jag märker att jag är rastlös och har svårt att ha ett lack på mig mer än ett par dagar åt gången.

Jag hade ju en plan. Jag skulle ha ett nagellack i ungefär en vecka, och färgmatcha min make up med det. Trodde jag. I stället blev det så att jag byter nagellack som andra byter underkläder, typ. Herregud. Vissa gånger gör jag det för att jag upptäcker att jag inte alls har lust att ha just det nagellacket som jag målat på. Andra gånger för att det börjat skavas av väldigt snabbt, trots bra bas- och topplack. Ytterligare andra gånger för att jag är aningens för entusiastisk och tror att det torkat och härdat innan det faktiskt gjort det, och slutar med att ha nagellacket lite snyggt draperat över minst en nagel i stället för snyggt ditmålat (så snyggt som jag kan få det, vill säga).

Jag har snart gjort slut på mina första flaskor med bas- och topplack, kan jag säga. Cirka två månader – jag misstänker att de är tänkta att räcka betydligt längre än så, om man målar sina naglar på ett normalt sätt. 😀

Anyway.

Ett av de första lacken jag köpte är Isadora Wondernail Vintage Rose. Det är ett otroligt gulligt litet lack – egentligen för ljust på mig, tycker jag, men så gulligt att jag bara var tvungen. Neutralt och bra, eftersom det var vad jag hade tänkt mig från början. Jag har haft det på mig ett par gånger, och känt att det är lite småtråkigt på mig.

Tills nu. Jag kom på att jag har ett jättegammalt silverglitterlack från Depend. Så ovanpå mitt Vintage Rose lade jag först ett matt topplack (som funkar med vissa färger, inte allt), och därpå en kant med silverglitter högst upp på naglarna.

Men herre jävla fucking gud. ♥

Mina prinsessiga naglar! <3 <3 <3

Jag har inte känt mig så mycket som en sagoprinsessa sen jag var sex år gammal och hade min ljusblåa “ballerina”-dräkt på mig. Helt hysteriskt kul – framför allt därför att det här är så inte jag som det kan bli. Jag är inte ett dugg gullig, just.

Fast just därför blir det ju lite småkul att ha på just det här viset. Bryta normen lite – i alla fall ibland. Jag har insett att, trots att jag inte trodde det från början, det som troligen kommer att bli min signatur när det kommer till både nagellack och smink, är svart och rött. När det gäller nagellack har jag varit oerhört tveksam till svart, med tanke på att jag är över 40. Men efter att ha haft några svarta och ett par röda naglar har jag bestämt mig för att däääääm, vad det är snyggt på mig.

Men just idag – och faktiskt några dagar till, tänker jag fortsätta känna mig som en sagoprinsessa just på naglarna. ♥

 

  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategorier
Arkiv
Translation