Mymakeup.semaking me up, skulle man kunna säga. Det här är en blogg som handlar om att mer eller mindre bygga upp sig själv från scratch. Eller utveckla sig själv från den man var innan, i syfte att vara den vackraste version av sig själv som är möjligt.

 

Följ gärna med på resan!

Häromdagen var jag för första gången till butiken Normal i Västerås. Blev tipsad av en kompis och kände mig liksom tvungen att gå dit. Så jag tog med en annan kompis och gick till en faktiskt rätt kul butik. Handlade gjorde jag dessutom, fast att jag tänkt låta bli.

Bland annat köpte jag en billig kabukiborste, bara för att prova – framför allt nu när jag köpt hem prover på mineralfoundation. Jag har inte provat dem något mer under veckan, eftersom jag tyckte att kabukiborsten som jag fick med i provpaketet var så otroligt liten och fjuttig (men mjuk!). Den jag köpte nu kostade 34 kronor, vilket kändes som ett ok pris för att testa funktionen.

Har precis sminkat mig och använt den ljusare av mina prover, och har kommit fram till två saker. Jag tycker inte om att använda kabukiborste, och provet jag använde idag är alldeles för ljust. 😀

Jag gjorde också en liten låda av ett papper, så jag kunde arbeta in pudret i borsten (det slutade med att jag använde en buffing-borste i stället) vilket gjorde att det blev mycket lättare att få ett bättre resultat. Jag känner mig inte alls lika avig mot mineralfoundation idag som jag gjorde när jag testade första gången. Det blev inte heller lika mycket fallout – alls, faktiskt.

Så kortfattat när det gäller mineralfoundation från Tikei – jag ska fortsätta att testa så länge proverna räcker. Fortsätter det att kännas på det här viset är det inte alls osannolikt att jag investerar i en stor burk så småningom – vi får se. Det jag gillar mest av allt är känslan på huden. En vanlig foundation känns rätt fuktig även under ett puder; den här känns bara len och gosig.

Utöver det var ju Normal en rätt kul butik. Känns som att det fanns en hel del skräp, men faktiskt en del rätt kul grejer också. Jag köpte en burk kokosolja (som jag använder i maten), en liten burk Niveakräm (som jag glömt hur fantastiskt bra den är för läpparna), en liten tub nagelbands- och handkräm, ett matt topplack från OPI, en burk med 40 mindre, mjuka hårsnoddar… Tja, det var nog allt, tror jag.

Dit kommer jag och min kompis att åka igen. Och igen. Och igen. 😀

 

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategorier
Arkiv
Translation