Mymakeup.semaking me up, skulle man kunna säga. Det här är en blogg som handlar om att mer eller mindre bygga upp sig själv från scratch. Eller utveckla sig själv från den man var innan, i syfte att vara den vackraste version av sig själv som är möjligt.

 

Följ gärna med på resan!

Jag har ju införskaffat mig en rad nagellack under veckorna som gått sen jag kom på att jag måste börja måla naglarna igen. De flesta av dem går åt rosa/lila med en kall, blå underton. Ursnygga, hela bunten. Min tanke har varit att jag inte funkar superbra i rött, och har därför fokuserat i rätt hög grad på framför allt rosa och nån enstaka röd när det gäller ögonskuggor.

Av de nagellack jag haft tidigare, var två röda. En rätt mörk röd, och en ljusare röd. De funkade lite olika beroende på om jag var vinterblek eller hade fått lite färg av solen.

Jag skrev ju i senaste inlägget att jag köpte tre lack från Viva la Diva, via Kicks. Dark Knight är ett rött nagellack, och när jag såg det i flaskan blev jag helt ärligt lite nervös. Jag är inte en särskilt feg person, men mitt första intryck var verkligen – åh herregud, det där törs jag ju knappt ha på mig! I alla fall inte bara – jag måste ha några svarta naglar, och några röda.

Men samma dag provmålade jag på det – och bara det röda. Och låt mig upplysa om att HERREJÄVLAR!!! ÅH HERREJÄVLAR I MIN LILLA LÅDA!!! SHIT I HELVETE!!! SATAN I GATAN!!!

Jävlars, vad snyggt det är! På fullaste allvar; jag höll på att trilla av stolen. Det var så snyggt att jag höll på att smälla av. Jag har verkligen lyckats få tag på en röd som går precis exakt så mycket åt blått som det måste för att fungera på mig – och som det gör.

Så nu har jag trillat ihop i en liten pöl och tänker att jag måste ha fler röda nagellack – för att inte tala om fler ögonskuggor som går åt rött. Nu verkar det inte vara jättevanligt just nu med just röda ögonskuggor, så jag har faktiskt börjat fundera i banor om att köpa en färdig palett (har ni hört nåt så dumt – JAG funderar på en färdig palett!!!). Jag är nämligen jättesugen på Huda Beauty och deras Rose Gold Palette Remastered.

Jag är så extremt förvånad över mig själv att ni inte kan ana. När jag fick för mig att jag ville sminka mig för ungefär ett halvår sen, var en av de första tankarna jag hade att ha en jätteröd ögonskugga och röd mun, typ. Hittills har jag inte hittat någon röd ögonskugga som tillfredsställer min tanke om hur den röda ska se ut, så jag har mer eller mindre gett upp tanken. Men just Hudas Golden Rose palett känns som att den faktiskt skulle fungera. Den är ju ruskigt snygg.

Men alltså, jag och rött. Mina ögon är som tefat och hakan är i backen, vilket är rätt skickligt jobbat från tredje våningen.

Who’d have thought.

 

  • 9
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategorier
Arkiv
Translation