Mymakeup.semaking me up, skulle man kunna säga. Det här är en blogg som handlar om att mer eller mindre bygga upp sig själv från scratch. Eller utveckla sig själv från den man var innan, i syfte att vara den vackraste version av sig själv som är möjligt.

 

Följ gärna med på resan!

Jag är väldigt glad att jag har vänner som har större erfarenhet av det här med make up än vad jag har. Det föll sig nämligen som så att jag råkade få in en liten slant extra, och eftersom jag ägnar mig åt att skämma bort mig själv en hel del beslöt jag mig för att köpa fler ögonskuggor. Den här gången föll turen på Nabla, och inte alls Face som jag trodde när jag skrev förra inlägget. 😀 Allt tack vare vänner som har koll på märken, när jag inte har det.

Och faktum är att jag gått emot mig själv och det jag bestämde mig för på ett annat sätt också. Jag har beställt en egengjord palett (åh, vad jag älskar att välja själv!), med sammanlagt tolv skuggor i. Av dessa tolv är det kanske åtta nyanser som går åt rosa/lila på olika vis, och fyra som är bruna och/eller går åt brons i olika varianter.

Jag känner mig asnöjd. Det kommer ju att bli annorlunda när jag ser och använder dem, men för ögonblicket känner jag mig hur nöjd som helst. Jag har hört mycket bra om Nabla, så det ska bli otroligt intressant att se hur jag tycker att de fungerar.

Och nu när jag kommer att ha en hel drös med just ROSA, hoppas jag att jag kan börja känna mig nöjd.

Dessutom passade jag på att köpa rouge. Jag har flera stycken som jag är nöjd med, men det känns som att jag saknar någon nyans – jag vet inte riktigt exakt vad det är eller hur jag ska beskriva den, men idag hittade jag två stycken på NordicFeel som jag beställde. De kostade en femtiolapp styck, så jag tog mig friheten att köpa två, faktiskt. Tror att det var Makeup Revolution, om jag inte missminner mig. Jag hoppas att jag blir nöjd.

Jag kan ju inte låta bli att känna mig nöjd med det här. Mina valmöjligheter när det gäller make up ökar för varje inköp jag gör, och jag gillar det. Verkligen.

Nåja – nu är det bara att vänta! 🙂 Håll tummarna för att det blir så bra som jag tror att det blir! ♥

 

INKÖPSSTÄLLEN

Beautybay och NordicFeel

 

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategorier
Arkiv
Translation