Mymakeup.semaking me up, skulle man kunna säga. Det här är en blogg som handlar om att mer eller mindre bygga upp sig själv från scratch. Eller utveckla sig själv från den man var innan, i syfte att vara den vackraste version av sig själv som är möjligt.

 

Följ gärna med på resan!

Jag fick hem mitt paket från Luxplus idag. Det är alltid lika roligt – även om man vet vad man har beställt, så är det lite som att öppna en present. Det enda jag verkligen inte gillar med paketen från Luxplus är mängden av såna där plastmojänger som tar upp hela lådan. Jag förstår ju varför man använder dem, men det förtar inte det faktum att det är fruktansvärt irriterande. De fastnar tamejfan på allt.

Dagens skörd från Luxplus bestod av mallar för ögonbryn från e.l.f., en ögonprimer från Revolution, en mascara från Max Factor och – faktiskt det roligaste av allt, make up borstar i silikon.

Just de här borstarna har jag sneglat på länge, men första gången jag köpte borstar valde jag en annan förpackning med “vanliga” borstar i stället. Nu var jag dock så nyfiken att jag inte kunde hålla mig – och kolla! Kolla hur de ser ut – det är ju hysteriskt kul! 😀 Ja, jag är lättroad, men ändå – hysteriskt roligt. Jag har naturligtvis redan provat, fast det får ni inte se. Inte för att det nödvändigtvis ser illa ut, men ett öga är rött och det andra är mörkgrått. 🙂

Jag har också provat min nya mascara – Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara, den svarta. I like it! Primern hade jag under de ögonskuggor jag lade på när jag provade silikonborsten – eller man kanske säger pensel!? Ja, oavsett vilket – jag kommer att behöva testa och prova alltihopa innan jag vill ge något utlåtande om det.

Däremot så har jag provat en av ögonbrynsmallarna. Jag har bara kletat dit ett rätt tjockt lager med pomade för att se formen, och formen i sig tycker jag ser helt ok ut. Men även här måste jag öva mig för att få det att se snyggt ut. Jag har aldrig gjort det här förut, så jag antar att det är rimligt att jag måste, så gott det går, forma mina egna ögonbryn efter mallen så jag slipper så och kladda med den varje gång!? Ni får gärna tipsa mig om hur jag ska bära mig åt, så kanske det går fortare att lära sig. 🙂

Det jag har noterat hittills är att antingen sitter mina ögonbryn olika högt, eller så är det någon annan skum obalans i mitt ansikte. Jag får dem nämligen inte att sitta jämt. Hur noga måste man vara med sånt!?

Dagens bekännelse: mascaran köpte jag, inte enbart, men iaf delvis, för att den är så snygg. Höljet är svartrött och ursnyggt att titta på. Det, kombinerat med det den gör… well, det gick helt enkelt inte att motstå. Det är att veta hur man påverkar kunder så att de köper vare sig de behöver eller inte. 😀

Så på det stora hela måste jag erkänna att jag känner mig löjligt nöjd med den här beställningen. Silikongrejerna ska bli sjukt kul att prova och se hur de funkar.

Utöver det ser jag så mycket fram emot att fylla år. Jag hoppas verkligen att jag får ett litet bidrag, så jag inte blir fullt lika fattig av att köpa ögonskuggor. Nu har jag ombestämt mig igen. Jag kommer fortfarande att köpa tio skuggor från Make Up Geek, men när jag får råd och möjlighet kommer jag också att köpa från Anastasia. Därifrån blir det hela tolv skuggor. Jag har valt om och valt om nyanser från båda ställena så att jag får ut mesta möjliga av det hela. Tror jag. Det återstår att se. 🙂

Jag kommer att bli ruinerad på det här! 😀

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Kategorier
Arkiv
Translation